Over ons

Sociaal Plein Delfzijl is nu Sociaal Plein Eemsdelta

Op deze website is nog niet alle informatie aangepast. Kijk voor de contactgegevens en openingstijden van het Sociaal Plein op de website van de gemeente Eemsdelta.

Als u vragen of zorgen heeft, kunt u terecht bij het Sociaal Plein Eemsdelta. Dat kan voor uzelf zijn. Voor iemand waarvoor u zorgt. Of voor iemand waarover u zich zorgen maakt. Het kan gaan over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld over opgroeien, opvoeden, voorzieningen of ondersteuning om thuis te kunnen blijven wonen, welbevinden, werk of rondkomen met geld.

In het Sociaal Plein werken inwoners, vrijwilligers en professionals samen om elkaar te helpen. We vinden het belangrijk om vragen snel en goed op te pakken. Daarmee willen we voorkomen dat problemen steeds groter worden. Dus liever even bellen, mailen of langskomen dan zelf blijven piekeren.

Met u bespreken we dan de situatie, de mogelijke oplossingen en zoeken naar een manier die bij u en uw situatie past. Dat kan dus per persoon verschillen.

Onder 'Verhalen van' vindt u voorbeelden van de ervaringen met het Sociaal Plein.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties